VENRAY
follow us at Twitter
follow us at Facebook
 

Nieuws

21-09-2020
7 oktober: Staan en opvallen in de natuur

Woensdagmiddag 7 oktober organiseert Venray in Dialoog een bijzondere dialoog in het kader van de Week van de Opvoeding die in heel Nederland plaatsvindt van 5 t/m 11 oktober. Ouders en hun kind (vanaf 8 jaar) kunnen meedoen.
Onder leiding van gespreksleiders van Venray in Dialoog gaan ze de natuur in om materiaal te verzamelen voor een collage, waarover ze vervolgens 1 op 1 in gesprek gaan. Een heel andere manier van communiceren, maar ook erg verrassend.

Opvoeden is hard werken. Soms gaat het met vallen en opstaan. Maar het is vooral ook genieten. Daarom zeggen we ‘Staan en Opvallen.’ Hoewel de maatschappelijke druk toeneemt, zijn ouders bovenal weerbaar en veerkrachtig. Daarbij kunnen ze veel inspiratie uit de natuur halen. Vandaar dat Dialoog on Tour deze keer de natuur in gaat.

Doe je als ouder mee met je kind of een van je kinderen? Deelname is gratis. De dialoog start om 14.00 uur in het Odapark en duurt tot 15.30 uur. Wanneer je je aanmeldt via info@venrayindialoog.nl, ontvang je een bevestiging met meer informatie over de exacte locatie. Kijk voor meer informatie op www.venrayindialoog.nl of bel met Mia Tielen T. 06 12 09 40 29.